Zoeken naar kris kontje

Uw zoekactie voor kris kontje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Bi kontje zoekt top
Heyla leuk dat je even kijkt ben een 40j bi bottom ben 180 80 kg kort bruin haar bruine ogen 17cm wat ik zoek is een geile top tussen 30 en 50 j kan thuis ontvangen indien interesse hoor ik het graag reactie met een foto zijn een pluspunt xxx  

Bi kontje zoekt top
gisteren
debora 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
kont neuken
ik ben 62 en ben van dendermonde, ik zoek klein geschapen persoon die myn kontje wil komen neuken indien het klikt kan en mag dat op regelmatige basis, stuur een reactie met sexy foto van jou en dan spreken we verder af.  
gisteren
Bttm 55 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Welke lul mag ik verwennen?
Heb een nat warm en diep mondje en zuig graag, en ook een strak kontje als je zin hebt. Wie wilt zijnsoordelen ballen laten leeg zuigen?  
gisteren
versa 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
op zoek naar kleingeschapen top of versa
Ben je niet te dik geschapen, ik zoek vooral smal en je wil eens een smal nauw kontje neuken op vrijdag (je ontvangt me) dan mag je berichtje nalaten. Iemand die versa is uiteraard een pluspunt.  
Patje- 61 jaar Limburg - Bilzen
Bi man zoekt man voor leuke momenten
Ben bi man 1.87 85kg verzorgd hygiënisch en discreet intiem geschoren wie wil me komen pijpen en men maagdelijk kontje komen neuken?  

Bi man zoekt man voor leuke momenten
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single bi bottom op zoek naar single top
Single bi bottom op zoek naar single top Advertentietekst : Onnodig te reageren als je in een relatie zit. Ik 172/70/14 besneden..op zoek naar niet groot geschapen single top of versa om regelmatig mee te stoeien ten zoenen enzovoort en die ook mijn kontje neuken wilt . Graag reageren met stats en eventueel foto  

Single bi bottom op zoek naar single top
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
zoek oudere dominante man die kan ontvangen voor geregelde afspraakjes
Ik had een vaste oudere dominante man die me geregeld ontving om me aan zijn lusten te onderwerpen maar die is verhuisd naar het buitenland. Ik zoek nu iemand om hem te vervangen. lees goed en reageer enkel indien u aan het profiel voldoet. U bent een oudere dominante en potente man die ervan houdt gehoorzaamd te worden. U denkt enkel aan uw genot en bent gewoon gediend te worden. Binnen de wederzijds afgesproken grenzen moet ik u gehoorzamen. Dat kan inhouden: keuring van mijn naakte lichaam, billenkoek, pijpen op bevel, indien u dat wenst mijn kontje laten gebruiken, uw zaad ontvangen waar u het wenst. Graag word ik uitgenodigd op een auditie bij u in de buurt om mijn onderdanigheid en gewilligheid te tonen. Bij een klik kom ik graag op regelmatige basis om u van uw zaad te verlossen. Reageer aub met een duidelijke omschrijving van uw stats en wensen en ik kom discreet naar u toe. Dit kan ons geile geheimpje worden.  

zoek oudere dominante man die kan ontvangen voor geregelde afspraakjes
pietje 50 jaar Limburg - Leopoldsburg
wie verwent??
wie verwent deze bisch hetero met massage/rukken/pijên en mss bij gespoeld vrouwelijk kontje...hmmm discreet en anoniem..duistere kamer.. .geen gekus of veel gebabbel... ik mss los handje..  

wie verwent??
gisteren
biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Rik 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor vandaag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10